راهنمای خرید صندل طبی | چگونه صندل طبی با کیفیت را تشخیص دهیم؟

خرید صندل طبی مناسب، بررسی ها و دقت های ویژه ای را می طلبد. امروزه در بسیاری از فروشگاه های آنلاین و فیزیکی انواع صندل های زیبا با قیمت های مختلف می بینیم. اما چرا پزشکان و متخصصان حوزه سلامت پا و آناتومی، خرید صندل طبی را پیشنهاد می کنند؟ صندل طبی چه تفاوتی با صندل های معمولی دارد؟ صندل های غیر استاندارد چه ضرری برای سلامت بدن دارند؟ چگونه صندل طبی یا کیفیت را تشخیص دهیم؟ چند مدل صندل طبی در بازار وجود دارد؟ به هنگام خرید صندل طبی، چه نکاتی را مد نظر قرار دهیم؟ در ادمه به تمامی این موارد می پردازیم.

صندل طبی چیست؟

صندل طبی، همانطور که از نامش پیداست، صندلی ست که برای سلامت بدن انسان مفید است و حتی خاصیت درمانی دارد. کسی که به دنبال خرید صندل طبی است، به سلامت پا و کمر و بدن خود اهمیت ویژه ای می دهد. زیرا کوچکترین عادت های اشتباه فیزیک بدن، در درازمدت پیامدهای منفی غیرقابل جبرانی به بار می آورد. اغلب تولیدکنندگان معتبر صندل طبی، در طراحی آن حساسیت ویژه ای به خرج می دهند.

خرید صندل طبی، در حقیقت خرید صندلی است که تمام اجزای آن متناسب با ساختار پا و فرم صحیح بدن انسان باشد. مهم ترین قسمت یک صندل طبی، زیره آن است. زیره صندل های طبی با توجه به نوع کاربرد و خاصیت درمانی هر کدام، طراحی خاص خودش را دارد.

از صندل طبی برای درمان برخی بیماری ها و دردهای ناحیه پا، استفاده می شود. عارضه هایی همچون:

  • درد زیر پنجه
  • میخچه و پینه
  • التهاب فاسیای کف پا
  • خار پاشنه
  • سفتی و درد شست پا
  • تورم عصب
  • پینه شست پا
  • آرتوروز زانو

اما به این معنی نیست که کسانی که با چنین مشکلاتی سر و کار ندارند، لزومی ندارد نسبت به خرید صندل طبی اقدام کنند. زیرا صندل طبی، صندلی ست که از سلامت پای ما و اندام های مرتبط با آن مراقبت می کند.

انتخاب اشتباه در خرید صندل

بزرگترین خطاهای ما هنگام خرید هر محصول، چشمپوشی از کیفیت و انتخاب قیمت پایین و ظاهر زیباست. این خطا هنگام خرید صندل نیز پیش می آید؛ به جای خرید صندل طبی مناسب، صندل هایی با قیمت پایین نامعقول و ظاهر خوشگل انتخاب می کنیم و به عواقب این انتخاب فکر نمی کنیم.

صندل های غیر استاندارد ممکن است باعث ایجاد تاول های سخت و بروز دردهای ناحیه پا شوند. این مشکلات در استفاده درازمدت، قطعا بروز پیدا می کنند و حتی باعث بیماری ها و عارضه های مداوم می شوند.

اگر چه قیمت مناسب و ظاهر دوست داشتنی هم موارد مهمی ست که هنگام خرید باید به آن توجه کرد. اما هنگام خرید صندل طبی، بیش از همه باید کیفیت ساخت آن را ارزیابی کنیم.

چرا خرید صندل طبی و استفاده از آن، اهمیت دارد؟

خرید صندل طبی قطعا بر سایر صندل های متفرقه بازار ارجحیت دارد. این ارزشمندی دلایل متعددی دارد از جمله:

  • اصلاح وضعیت پاهای شما با صندل طبی: صندل های طبی موجب کاهش فشارهای وارد شده بر مچ پاها، کمر و زانوها در حالت ایستاده می شوند. همچنین این صندل ها در تطبیق پاهای شما با اندام های تحتانی بدن، نقش موثری دارند.
  • زیره و کفی صندل های طبی، با طراحی و جنس خاصی که دارند، از پاهای شما هنگام راه رفتن، به خوبی مراقبت و از انحراف پاها به حالت های غیر استاندارد، جلوگیری می کنند.
  • یکی از دلایل خرید صندل طبی، این است که راه رفتن راحت تر و سالم تری تجربه کنیم. این صندل ها هنگام راه رفتن های طولانی یا در مسیرهای گرم، پاهای شما را خنک نگه می دارند.
  • پد مخصوصی که در قسمت پاشنه صندل های طبی وجود دارد، حرکات ما هنگام راه رفتن را کنترل می کند و همچنین باعث جلوگیری از برونشین زیاد پا می شود.
  • هنگام پوشیدن صندل طبی، بدن در حالت استاندارد و تعادل قرار می گیرد. زیزا این صندل ها به عنوان یک تکیه گاه عمل می کنند.
  • قدم برداشتن با صندل های طبی، بسیار راحت است. زیرا کشیدگی عضلات پای ما به کمترین میزان می رسد و فشار وارد شده به قوس پا به شدت کاهش می یابد.
  • طراحی صندل طبی به گونه ست که پشتیبانی مناسب از پاشنه پا، کف پا، انگشتان پا و قوس پا داشته باشد.
  • برخی صندل های طبی، در درمان عارضه های ناحیه پا، کمر و ستون فقرات تاثیر بسزایی دارند (هر چند برای خرید صندل طبی با چنین هدفی، قطعا باید با پزشک متخصص مشورت کنید).
  • برای افراد مبتلا به دیابت که جریان خون در پاهای آنها کم است، پوشیدن صندل طبی نقش موثری در تحریک جریان خون دارد.
  • کسانی که به خاطر مشکلاتی همچون التهاب غلاف کف پا، پینه، کف پای صاف و… قدم زدن و راه رفتن برایشان سخت است، با خرید صندل طبی می توانند قدم زدن را بدون هیچ درد و مشقتی تجربه کنند.

نکات مهم هنگام خرید صندل طبی

اما برای خرید صندل طبی، همین که بدانیم یک صندل، طبی باشد، کافی نیست. زیرا از طرفی انواع و اقسام صندل های طبی وجود دارد که برای افراد و نیازهای مختلف ساخته شده اند. از طرف دیگر، مثل هر محصول دیگری، نمونه های بی کیفیت زیادی از صندل طبی در بازار وجود دارد. در ادامه نکات مهم هنگام خرید صندل طبی را با هم مرور می کنیم.

بررسی کفی صندل طبی

هنگام خرید صندل طبی توجه داشته باشید که طراحی کفی صندل، باید به گونه ای باشد که از قوس کف پا به خوبی پشتیبانی کند. این ویژگی باعث می شود تا بروز خستگی عضلات، گرفتی آنها و تشکیل تاول به شدت کاهش پیدا کند.

کفی صندل طبی باید پوشش پارچه ای داشته باشد تا احتمال عرق کردن و لیز خوردن را کاهش دهد. همچنین باید قابلیت تبادل هوا را داشته باشد.

پاشنه صندل طبی

ارتفاع پاشنه صندل هرگز نباید از 4cm بگذرد. پاشنه سه سانتی متری موجب می شود تا کمترین فشار به کمر، ران ها و پاها وارد شود. این مسئله دردسازی ست که در استفاده از کفش های پاشنه بلند هم به وجود می آید.

کفش های پاشنه بلند وزن بدن را به طور مساوی روی پا تقسیم نمی کند. این مسئله در درازمدت سبب کوتاه تر شدن عضلات ساق پا و ضخیم تر شدن تاندون ها می شود.

خرید صندل طبی اندازه مناسب خودتان

موقع خرید صندل طبی، حتما به تناسب آن با اندازه پای خودتان دقت کنید. هنگام پوشیدن، اندازه پا باید مقداری کوچکتر از زیره صندل باشد و نباید از کناره ها و پشت صندل بیرون بزند.

همچنین قسمت جلویی صندل باید جای کافی برای قرار گرفتن تمام انگشتان پا را داشته باشد. اگر اندازه صندل بزرگتر از استاندارد شما باشد، پاها داخل صندل لیز می خورند و در نهایت می تواند باعث بروز تاول روی پاشنه، انگشت ها و کف پا شود.

کفش صحرا مدل آلما

جنس صندل طبی

صندل طبی اگر از جنس چرم باشد و بندهای پارچه ای داشته باشد، از خستگی و ناراحتی پا و همچنین تاول زدن، جلوگیری می کند. بندهای نایلونی یا پلی اورتان هم اگر روی صندل باشند، می شود آن را داخل آب و محیط های خیس هم پوشید.

خاصیت تهویه صندل طبی

جنس رویی صندل طبی باید برای تهویه داخل صندل باشد. تهویه از عرق کردن پا جلوگیری و قطعا راه رفتن را لذت بخش تر می کند.

انواع صندل طبی

صندل های طبی تنوع زیادی دارند. شما هنگام خربد صندل طبی، با توجه به نیازها و مشکلات تان باید صندل خاص خودتان را پیدا کنید. در ادامه به چند نوع از متداول ترین صندل های طبی اشاره می کنیم.

صندل طبی برای پاهای قوس دار

هر انسان از بدو تولد حالت پای خاصی دارد. پس از آن عادات نشستن، راه رفتن، نوع کفش پوشیدن و… روی حالت پای انسان تاثیر زیادی می گذارند. برای کسانی که کف پای آنها قوس دارد، صندل های طبی ساخته شده که فشار بر قسمت قوس کف پا را کاهش می دهند. این نوع صندل طبی، قسمت های پاشنه و کف پا را به خوبی پشتیبانی می کند تا هنگام راه رفتن، فشار جدی بر روی آنها نباشد.

صندل طبی برای افراد دیابتی

پای افراد دیابتی، جریان خون کمتری نسبت به افراد معمولی دارند. همین موضوع باعث می شود پای آنها حساسیت بیشتری داشته باشد و به راحتی زخم یا تاول بزند. اما افراد دیابتی با خرید صندل طبی مخصوص خود، میتواند این مشکلات را کاهش دهند. صندل های طبی افراد دیابتی، با طراحی خاصی که دارند، مانع از ورود گرد و خاک به داخل صندل می شوند. این صندل ها برای جلوگیری از ایجاد التهاب، بدون درز ساخته می شوند.

درمان خار پاشنه با صندل طبی

عواملی مانند ورزش های سنگین، وزن زیاد و … باعث بروز عارضه خار پاشنه می شوند. اما یکی از توصیه های درمانی متخصصان به این افراد، خرید صندل طبی مخصوص خار پاشنه است. این صندل ها با کفی و زیره سیلیکونی ویژه خار پاشنه که دارند، می توانند این مشکل را بعد از مدتی استفاده از صندل، درمان کنند.

صندل مناسب مبتلایان به اورپرونیشن

افرادی که کف پای صافی دارند و یا از درد اورپرونشین رنج می برند، می توانند اقدام به خرید صندل طبی مناسب خود کنند. صندل های طبی مناسب این افراد، قوس مناسبی دارد، ضربه را جذب می کند و فشار روی پاها را به حداقل می رساند. پدها و کفی های این صندل، پاهای فرد را در وضعیت مناسب قرار می دهد و  مانع از چرخش مچ پا به سمت خارج می شود.

صندل طبی با قابلیت تعویض کفی

گاهی برای برخی مشکلاتی که در ناحیه پا وجود دارد، پزشکان توصیه می کنند که کفی مخصوصی سفارش بدهید.

برخی صندل های طبی طوری طراحی شده اند که کفی صندل قابل تعویض باشد. شما میتوانید با مشورت پزشک متخصص، کفی مخصوص پای خودتان را سفارش دهید و آن را روی صندل نصب کنید.

خرید صندل طبی زنانه و مردانه

جنسیت شما هم در خرید صندل طبی بسیار حائز اهمیت است. جزئیات ساختار بدن مردان و زنان تفاوت های فراوانی دارد. صندل های زنانه طوری طراحی شده اند که بیشترین پشتیبانی را از شکل قالب پای زنان داشته باشند تا هنگام راه رفتن، فشار و آسیبی به پاها وارد نشود. برای پای مردان صندل های طبی خاصی طراحی شده.

جدا از قالب فیزیکی پا، تفاوت دیگری که بین صندل های زنانه و مردانه مشاهده می شود،شکل ظاهری آنهاست. زنان نسبت به زیبایی صندل، حساسیت بیشتری دارند تا آقایان. همین موضوع باعث شده که تولیدکنندگان صندل طبی، صندل های زنانه را با رنگ ها و طرح های چشم نوازتری بسازند.

خرید صندل طبی دشوار نیست

جزئیات زیادی را در خرید صندل طبی بررسی کردیم اما این مطالب نباید باعث سردرگمی شما شود. مهترین نکته این است که شما هنگام خرید صندل طبی، باید نیاز خود را بشناسید. این که بدانید آیا از مشکلی در ناحیه پا رنج می برید یا نه؟ بیشتر چه استفاده ای از صندل می کنید ( در خانه، محل کار، قدم زدن و …)؟ و سوالاتی از این دست.

خرید صندل طبی مناسب، سرمایه گذاری روی سلامت آینده پاها و حتی زیبایی اندام ماست. پس نباید در آن سهل انگاری کنیم.

با دوستان خود به اشتراک بگزارید

33 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *