آیا با ویژگی های کفش‌ طبی مناسب آشنا هستید؟

تولیدی کفش طبی از جمله کارهایی است که امروزه، بسیار رونق گرفته است. از آن جهت که کفش‌های طبی پرچمداران سلامت ما به خصوص سلامت پاهایمان هستند، دانستن تفاوت این مدل کفش ها با کفش های غیرطبی، بسیار مهم است. تولیدی کفش طبی در سراسر دنیا بر اساس دانش و تخصصی است که در راستای حفظ سلامت بیشتر افراد به خصوص سلامت و آرامش بیشتر پاها به کار گرفته شده است.

امروزه اگر در کنار زیبایی ظاهرتان به خودتان و به ویژه به پاهایتان اهمیت می دهید، میتوانید با هر سبک و سلیقه ای سراغ انتخاب وو خرید کفش طبی بروید؛ زیرا کفش های طبی برای استفاده روزانه همه افراد(افراد معمولی و افرادی که دارای مشکلات مربوط به استخوان و پا هستند) و به خصوص افرادی که دارای ناراحتی جدی در ناحیه پا و کمر هستند، مناسب است. شما می توانید با مراجعه به تولید کفش طبی، اقدام به خرید این کفش‌ها کنید.

آشنایی با ویژگی های کفش طبی مناسب و با کیفیت

اگر به سلامت جسم خود اهمیت می‌دهید، کفش طبی را انتخاب کرده و استفاده کنید، بهتر است با بالا بردن اطلاعات خودتان در این زمینه، احتمال انتخاب مناسب‌تر و با کیفیت‌تری را برای خودتان ایجاد کنید.

برای شناخت یک کفش طبی با کیفیت، دانستن چند نکته لازم است:

اندازه

اندازه کفش باید کاملا با اندازه پاهایتان یکی باشد. یعنی نه برایتان تنگ باشد و نه گشاد. برخی به اشتباه تصور می‌کنند گشاد بودن کفش، به پا احساس راحتی بیشتری می‌دهد. اما متاسفانه، باید بدانید که اگر کفش برای پای شما گشاد باشد، بالانس انتقال نیرو و فشار وارد بر کف پاهایتان را به هم می‌زند و موجب فشار آمدن به ستون فقرات و پاهایتان می‌شود و همچنین برای پاها ایجاد ساییدگی می‌کند. عموما یک تولیدی کفش طبی مرغوب این مسئله را رعایت می‌کند.

کفی

کفی کفش‌های طبی از دیگر ویژگی‌های مهم و اساسی این کفش‌ها است که به طور مستقیم روی سلامت پاها اثر می‌گذارد. کفی کفش‌های طبی باید بر اساس شکل و فرم کف پا تنظیم و طراحی شده باشد و تمام قوس و برآمدگی‌های آن را در بربگیرد. بنابراین در هنگام مراجعه به تولیدی کفش طبی و خرید کفش طبی حتما به اندازه و شکل کفی آن و میزان تناسبش با ساختار پاهایتان دقت کنید.

وزن

نکته دیگری که برای سنجش کیفیت یک کفش طبی باید در نظر بگیرید، وزن کفش است. در هنگام خرید کفش های طبی به شما پیشنهاد می‌کنیم در کنار بررسی سایر ویژگی‌‌های موثر در آن، به سبکی و وزن کفش هم توجه کنید؛ یعنی یک لنگه از کفش را در دستتان بگیرید و ببینید تا چه اندازه سبک است.

پاشنه

ویژگی دیگر که در هنگام مراجعه به تولیدی کفش طبی و خرید کفش باید بدانید، پاشنه کفش طبی است. جالب است بدانید که یک کفش طبی اصولی دست کم به 1.5 تا 4 سانت پاشنه نیاز دارد. زیرا کفش‌های بدون پاشنه و تخت نیز به اندازه کفش‌های پاشنه بلند به کمر و پاهای شما آسیب خواهد زد.

برای تشخیص کفش طبی با کیفیت و اصولی در نظر گرفتن نکته دیگری نیز اهمیت دارد و آن توجه به قابلیت تعویض کفی کفش است. این مسئله را سازندگان و اغلب تولیدی کفش طبی به آن توجه می‌کنند. کفش طبی که کفی آن قابل تعویض باشد به شما اختیار بیشتری در مراقبت از پاهایتان در دوره‌های مختلف می‌دهد.

با دوستان خود به اشتراک بگزارید